Nyheder - Ellinge

Ellinge
"Et smørhul på Fyn"
Ellinge
Gå til indhold

Fuldt hus til Reklamebanko

Ellinge
Offentliggjort af Verner Eg i Banko · 29 marts 2018
Fuldt hus til ReklamebankoOnsdag den 28. marts 2018 var der reklamebanko i Ellinge Forsamlingshus,  hvor ikke mindre end 108 spillere var i gang med at lægge brikker på  spillepladerne.
Der var masser af præmier stillet klar til  udlevering, og et hold af "løbere" sørgede for, at vinderne fik deres  præmier bragt, så snart der var råbt "Banko", og pladen var blevet  kontrolleret.
Blandt de mange præmier var der en flot skovl, en  pålægsmand, en standerlampe, vin, øl, gavekort til spisning, gavekort  til fodpleje, samt en masse andre flotte præmier.

I pausen var  der hurtigt kø, så de mange spillere kunne nå at få en kop kaffe og lidt  at spise, inden der igen blev trukket numre, som Lisbeth Pedersen med  vanlig sikker stemme fik ud til alle via forstærkeranlægget og  højttalerne, samtidig med, at hun holdt øje med, at sidegevinsterne også  blev bragt ud.

Reklamebanko er altid sæsonens sidste banko i  Ellinge Forsamlingshus, så der blev ønsket god sommer til alle, og på  gensyn til en ny sæson på den anden side af sommerferien.

Der kommer senere en billedserie fra denne Reklamebanko her på hjemmesiden.

Verner Eg

29-03-2018


+45 28 19 28 35

allan@ellinge.dk

www.ellinge.dk
Kirkeballe 11, Ellinge
5540 Ullerslev
+45 28 19 28 35

allan@ellinge.dk

www.ellinge.dk
Kirkeballe 11, Ellinge
5540 Ullerslev
Tilbage til indhold