Ellinge blev kåret til året´s landsby 2020

Ellinge
Et smørhul på Fyn
Ellinge
Gå til indhold

Ellinge blev kåret til året´s landsby 2020

Ellinge
Offentliggjort af Anders Jeppesen i Diverse · søndag 17 okt 2021
Jeg var deltager i mødet for det fælles landsbyråd i Nyborg Kommune torsdag aften i Hjulby forsamlingshus, se: www.nyborg-landsbyraad.dk . Der var beretning af Landdistriktsudvalget, regnskab og valg, men der var også kåring af året´s landsby 2020, og se nu bare; Ellinge blev sørme kåret til året´s landsby 2020 😊 TILLYKKE til os alle!

  

I egenskab af at være kontaktperson for Ellinge var det Søren Fredslund som modtog hæderen, og Søren takkede, men sagde også at der var en anden person som skulle have en meget stor del af æren for at vi er udnævnt, og det er Gudrun Kjærsgaard som har stor del i de ting som blev nævnt for at vi er udnævnt, det være sig Læseforening, Gå-Banko, Bålhytte, Fastelavn i forsamlingshuset og juletræstænding, i indstilling fra borgere i Ellinge nævnes det at Ellinge er en unik dejlig by vi har da der er mange andre aktiviteter i byen, såsom fællespisninger og bankospil i forsamlingshuset, sommerfest, træklipning, kreativ café, legeplads, mulighed for at leje trailer, byen har "sin egen" hjemmeside, og det kan være at der er glemt noget, men alt i alt har vi en landsby hvor der sker masse, og dette skyldes at der i Ellinge bakkes op om tingene👍

Der var også indlæg omkring logo på byporte, og selvfølgelig skal vi da have noget på portene, og Allan og jeg har idag talt om at lave en afstemning på ellinge.dk.

Så der kan stemmes for om det skal være stævne-træet eller det skal være en "elling"(Ælling). Man er også velkommen til at komme med andet forslag, så kan vi jo altid lave en afstemning mere.

Med venlig hilsen
Anders Jeppesen


www.ellinge.dk

www.ellinge.dk
Tilbage til indhold