Fællesspisning fredag den 29. november 2019

Ellinge
Et smørhul på Fyn
Ellinge
Gå til indhold

Fællesspisning fredag den 29. november 2019

Ellinge
Offentliggjort af Verner Eg i Fællesspisning · lørdag 30 nov 2019
De røde lamper var tændt

Der var fuldt hus i Ellinge Forsamlingshus, da 114 gæster var mødt frem til Fællesspisning fredag den 29. november 2019.
Og det blev på alle måder en vellykket aften.

  Stemningen var i top, og maden var suveræn.
Det  var god gammeldags flæskesteg med sprød svær, grønkålsalat, rødkål,   franske kartofler, hvide og brune kartofler og brun sovs, som jeg hørte   mange sidde og omtale i rosende vendinger. Jeg nød den selv meget.
Stegen  var stegt igennem, uden at være tør, sværen var sprød, og der var   rigeligt på de store fade, og der kom endda mindre fade ind en gang   til.

  

  

Jeg var så optaget af den  lækre mad, at jeg først kom i tanke om mine  pligter som fotograf, da  jeg havde været godt i gang med at nyde, inden  der kom et billede i  kassen.

Billedet af den portionsanrettede Risalamande yder desværre ikke smagen retfærdighed.
Der var godt med hakkede mandler i, og solbærsovsen var som min moster lavede den da jeg var dreng.Så var der kaffe og Pebernødder, og der blev  spillet Banko om de  gevinster vi hver især havde haft med hjemmefra, og  der var masser af  dem. Desuden var der gevinster fra flere sponsorer,  og små søde  Husfreds-sidegevinster. En stor del af gevinsterne gik til  det hjørne  hvor Merete og Erik V. Hansen sad. Det var også Erik V. som  gik hjem med  den store hovedgevinst, en flot kurv indkøbt af Ellinge  Forsamlingshus,  og som Anders sagde det "købt for de penge, som I har  betalt for  banko-pladerne".

  

  

  

Anders reklamerede undervejs for den næste Fællesspisning som er lørdag den 8. februar 2020, kl. 18.00.
Det er en tema-aften, og det er Kim Larsen som er på programmet.
Se mere på plakaten som er at se på denne side.

Tak til Ellinge Forsamlingshus, Trines Kitchen og Støtteforeningen for en rigtig god aften

Verner Eg


www.ellinge.dk

www.ellinge.dk
Tilbage til indhold